MTA'DAN AYDIN İL TEMSİLCİLİĞİMİZE ZİYARET

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Denizli Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

23 Şubat 2010

MTA İzmir Bölge Müdürü E. Sinan ARSLAN 23.02.2010 tarihinde Aydın İl Temsilciliğimizi ziyaret etti.

Aydın ili jeotermal sahaları ve son durumları hakkında önemli bilgilendirmelerin yapıldığı ziyarette, Temsilcilik Yürütme Kurulu Başkanı Metin ALBEYOĞLU jeotermal enerji ile kentin ısıtılmasının gündemde olduğu ve bu konuda MTA' ın desteğini istedi. Toplantıda konuşan MTA İzmir Bölge Müdürü E.Sinan ARSLAN bu konuda ellerinden gelen her türlü katkıyı yapmaya hazır olduklarını belirtti. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Temsilcilik Yürütme Kurulu Başkanı Metin ALBEYOĞLU, Temsilcilik Yürütme Kurulu Sekreteri Fikri AYDIN, Temsilcilik Yürütme Kurulu üyesi İrfan ERKAN' da hazır bulundular.