"ISI POMPALARI VE ISITMA SİSTEMLERİ" SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Denizli Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

08 Mart 2016

Türk Tesisat Mühendisleri Derneği (TTMD) Denizli İl Temsilciliği tarafından ve Makina Mühendisleri Odası Denizli Şubesi desteği ile 7 Mart 2016 tarihinde İ. Yener Acar Konferans Salonu`nda “Domestik Tip Hava kaynaklı Isı Pompaları ve Döşemeden Isıtma Sistemleri” konulu seminer düzenlendi.

Türk Tesisat Mühendisleri Derneği (TTMD) Denizli İl Temsilciliği tarafından ve Makina Mühendisleri Odası Denizli Şubesi desteğiyle düzenlenen "Domestik Tip Hava kaynaklı Isı Pompaları ve Döşemeden ısıtma sistemleri" konulu seminere makina mühendislerinin ilgisi yoğun oldu. Seminere Fraenkische Ege ve Akdeniz Bölge Müdürü Fevzi Atış ile Daikin Ege ve Akdeniz Bölge Müdürü Arslan Gürel konuşmacı olarak katıldı.

Seminerin ilk bölümünde Arslan Gürel "Döşemeden ısıtma sistemleri" konulu seminerini gerçekleştirdi. Gürel sunumuna Enerji verimliliğinin önemi, Yenilenebilir Enerji kaynakları, Hava kaynaklı ısı pompası ve Isı pompası kavramı ve çeşitliliği konularını anlatarak devam etti. Gürel, ısı pompaları hakkında bilgiler vererek ısı pompalarının kullanım yerlerine göre proje uygulamalı örnekler ile detaylandırdı.

Seminerin ikinci bölümünde, ise Fevzi Atış, "Domestik Tip Hava kaynaklı Isı Pompaları" konulu seminerini gerçekleştirdi. 

Seminer, soru-cevap bölümünün ardından tamamlandı.

Gerçekleştirilen sunum ektedir.