AYDIN BEMAR KARİYER OKULU VE BRITISH TOWN DİL OKULU İLE İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Denizli Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

05 Ocak 2016

Makina Mühendisleri Odası Aydın İl Temsilciliği, Aydın Bemar Kariyer Okulu ve British Town Dil Okulu ile, mühendislik yazılımları eğitimi ve kariyer eğitimleri konularını kapsayan bir iş birliği protokolü imzaladı.

Makina Mühendisleri Odası Aydın İl Temsilciliği üyeleri için önemli bir adım attı ve Bemar Kariyer Okulu ve BritishTown Dil Okulu ile iş birliği protokolü imzaladı. Bu iş birliği ile oda üyeleri Solidworks, Autodesk Inventor, Autocad, Mastercam gibi mühendislik yazılımları eğitimi olmak üzere kariyer eğitimlerinden daha avantajlı fiyatlarla yararlanacaklar. Oda binasında düzenlenen protokole Makina Mühendisleri Odası Aydın İl Temsilciliği Yürütme Kurulu Başkanı Erol Küçüker ve Aydın Bemar Kariyer ve BritishTown Dil Okulu Kurucu Müdürü Cevriye Savaşır katıldı. Protokol hakkında bilgi veren Başkan Küçüker, "Amacımız her alanda olduğu gibi iş dünyasında yeni nesillere teknolojik anlamdaki kariyer eğitimlerinden ve aynı zamanda tüm dünyanın ortak dili haline gelmiş İngilizceyi üyelerimizin yeterli düzeyde öğrenmesine katkıda bulunmaktır. Günümüz şartlarında dünya küçülmüş ve pazar küresel hale gelmiştir. Üyelerimizin yurt içi ve yurt dışında yapacak oldukları hizmetlerde bir nebze katkıda bulunabilirsek ne mutlu bize. Bu protokolü beraber imzaladığımız Aydın Bemar Kariyer ve Brıtıshtown Dil Okulu ‘na vereceği hizmetler için şimdiden teşekkür ederiz. Yapılan bu protokolün her iki kurum adına faydalı ve verimli olacağına inanıyoruz." dedi.