Yeni Mezun ve Çalışmayan Üyelere Yönelik Eğitimler Başladı

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Bursa Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

06 Kasım 2019

MMO Bursa Şubesi Yeni Mezun ve Çalışmayan Üyelere Yönelik Eğitimler Başladı

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Bursa Şubesi tarafından yeni mezun ve çalışmayan üyelere yönelik 19 farklı konuda ücretsiz eğitimin verildiği program başladı. 06 Kasım’da başlayan eğitimler, 25 Aralık’ta sona erecek.

“ISO 9001:2018 / IATF16949:2016 Otomotiv Kalite Sistemi, Strateji ve Performans Yönetimi, Temel Problem Çözme Teknikleri, Beden Dili, Mekanik Tesisat Proje Üretim Süreçleri, Tedarikçi Geliştirme Uzmanlığı, Temel İş Güvenliği Eğitimi, Fark Yaratmak, 6 Sigma, Minitab ile İstatistiksel Analiz, Mekanik Toleranslandırma, POKE&YOKE, 3D Dizayn, Teknik Bina Yönetimi, NDT Tahribatsız Muayene Teknikleri, FMEA, Size de Arada Geliyorlar mı?, EFQM, Yalın Üretim” eğitimlerinin verileceği prgram Makina Mühendisi Erkin Güler tarafından verilen “ISO 9001:2018 / IATF16949:2016 Otomotiv Kalite Sistemi” eğitimi ile başladı.

Üyelerle bir araya gelen MMO Bursa Şube Yönetim Kurulu Seketer Üyesi Ferudun Tetik, genç meslektaşları ile birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, Makina Mühendisleri Odası’nın aynı zamanda bir eğitim kurumu olduğunu ve sürekli olarak eğitimler, seminerler, kurslar düzenlediklerini söyledi.

Tetik, yeni mezun ve çalışmayan üyelere yönelik eğitim programında mesleki teknik gelişimin yanı sıra kişisel gelişimleri de göz önüne aldıklarını belirtti.

Mesleki eğitim, sosyal sorumluluk ve bilgi güncellemenin önemine vurgu yapan Tetik, “Yeni Mezun ve Çalışmayan Üyelere Yönelik Eğitimler kapsamında katılımcıların, bilgi birikimlerinin artırılması ve iş bulmada kolaylık sağlayacak sertifikalara sahip olmaları hedefleniyor” dedi.

Eğitimcilerin çoğunluğunun sanayide çalışan, deneyimli, uygulayıcı düzeydeki kişiler olduğunu belirten Tetik, "Böylece katılımcılar sanayideki uygulamaları, bizzat uygulayıcılardan öğrenmekte ve bilgi sadece teoride kalmamaktadır." diye konuştu.