Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz’a Ziyaret

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Bursa Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

27 Mayıs 2019

MMO Bursa Şubesi'nden Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz’a Ziyaret

MMO Bursa Şubesi’nin Kurumsal Ziyaretleri Sürüyor

 TMMOB Makina Mühendisleri Odası Bursa Şubesi, Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz’u ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyarete, MMO Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Fikri Düşünceli ve MMO Bursa Şube Sekreter Üyesi Ferudun Tetik ve MMO Bursa Şube Müdürü Kaan Özten katıldılar.

Oda – Üniversite işbirliğinin önemini vurgulayan MMO Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Düşünceli, üniversite ile ilişkileri daha da geliştirme gayreti içinde olduklarını ifade etti.

MMO’nun aynı zamanda bir eğitim kurumu olduğu belirten Düşünceli, Oda tarafından sık sık düzenlenen eğitim, seminer, staj, teknik geziler, kurslarla öğrencilerin mesleki gelişimlerine önemli katkılar sağlanarak, bilgilerini güncellemelerine destek olduklarını ve Uludağ Üniversitesi Mühendislik Fakültesi ile ortak işler yapmanın önemini dile getirdi.

Düşünceli, Bursa’nın sanayi ve ekonomi açısından ülkenin üst sıralarda olduğunu ve bu üst sıranın da üniversite eğitim düzeyi içinde geçerli olmasını ve Bursa Uludağ Üniversitesi’nin bilimsel, teknik ve sosyal açıdan hakkettiği yere gelmesi gerektiğini vurguladı.

Ziyaret için teşekkür eden Rektör Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz da TMMOB Makina Mühendisleri Odası Bursa Şubesi’ne çalışmalarında başarılar diledi.