Yerel Öğrenci Üye Kurultayımız Öğrenci Üyelerimizin Geniş Katılımıyla Gerçekleşti

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Antalya Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

07 Mart 2011

Makina Mühendisleri Odası Yerel Ögrenci Kurultayı`na ev sahipliği yaptık. 5 Mart 2011 tarihinde Şube Toplantı Salonu`nda gerçekleşen Yerel Öğrenci Üye Kurultayı`na çok sayıda öğrenci üyemiz katılım gösterdi.

Şube Başkanı Hüseyin Barut'un açılış konuşmasını yaptığı kurultaya Merkez Yönetim Kurulu üyesi Osman Tezgiden de katıldı. Tezgiden öğrenci üye kurultaylarının düşüncelerin özgürce yürütülebilineceği alanlar olduğunu söyledi.

Şube Başkanı Barut ise, oda üniversite ilişkilerinin her geçen gün geliştiğini belirterek, "Üretim sektöründe çok gözde bir mesleğimiz var. Bu mesleğe hazırlanmak zor. MMO bu anlamda iyi bir hazırlık için alt yapı oluşturmaya çalışıyor. Öğrencilerimizden gelen taleplerle öğrenci üye komisyonuna gelen projelerin değerlendirilmesi konusunda oda olarak elimizden gelen desteği vermeye hazırız" dedi.

Akdeniz Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü Öğrencileri ile Süleyman Demirel Üniversitesi Makine ve Endüstri Mühendisliği Bölümü Öğrencileri'nin sorunlarına çözümler bulunan, sorularına yanıtlar aranan yerel kurultayın sonuç bildirgesi önümüzdeki günlerde sitemizde yer alacaktır.