Öğrenci Üye Tanışma Toplantısı`na TMMOB Başkanı Soğancı Konuk Oldu

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Antalya Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

01 Kasım 2011

Şube etkinlikleri çerçevesinde, Akdeniz Ühiversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü`nü kazanan yeni öğrencilerle Şubemiz`de biraraya geldik. TMMOB`a bağlı etkinliklere katılmak için Antalya`da bulunan TMMOB Başkanı Mehmet Soğancı da öğrenci üyeler için düzenlediğimiz tanışma toplantısına katıldı. Şube Başkanı Hüseyin Barut yaptığı açılış konuşmasında, öğrenci üyelerin ücretsiz olarak odanın kütüphanesinden ve çok sayıda hizmetinden yararlanabileceğini söyledi.

TMMOB Başkanı Mehmet Soğancı, mühendislik mesleğinin bilim ve teknolojiyi insanlarla buluşturduğunu vurgulayarak, "Mesleğimiz hata yapmama üzerine kuruludur. Her gün yeni bir bilgi edineceğiniz makine mühendisliği yıllar geçtikçe pekişen bir meslektir. Hepinize mesleğinizi uluslar arası bir ölçekte temsil edebilecek nitelikleri kazanmanızı öneriyorum" diye konuştu.

Akdeniz Üniversitesi Mühendislik Fak. Makine Mühendisliği Bölümü Başkanı Narin Ünal ise, MMO'nun fakültenin kuruluşundan bu yana maddi manevi tüm desteği için teşekkür etti.