24-25 NİSAN 2019 TARİHLERİNDE XVI. OTOMATİK KONTROL SEMİNER VE SERGİSİ YAPILDI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Adana Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

26 Nisan 2019

24-25 Nisan 2019 tarihlerinde Elektrik Mühendisleri Odası Adana Şube,  Adana A.T. Bilim ve Teknoloji Üniversitesi  ve Çukurova Üniversitesi ile birlikte düzenlediğimiz XVI.Otomatik Kontrol Seminer ve Sergisi Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Başkanlığı Salonunda yapıldı.

24-25.04.2019 tarihlerinde Elektrik Mühendisleri Odası Adana Şube,  Adana A.T. Bilim ve Teknoloji Üniversitesi  ve Çukurova Üniversitesi ile birlikte düzenlediğimiz XVI. Otomatik Kontrol Seminer ve Sergisi Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Başkanlığı'nın Seyhan ve Ceyhan Salonlarında eş zamanlı yapıldı.

 XVI. Otomatik Kontrol Seminer ve Sergisi`nin açılış konuşmalarını Seminer Yürütme Kurulu adına Sami Demirkıran, Çukurova Üniversitesi adına M. İlteriş Sarıgeçili, EMO Adana Şube Başkanı Mehmet Mak ve MMO Adana Şube Başkanı Hasan Emir Kavi'nin yaptığı kongreye TMMOB`ne bağlı odaların temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

  Adana`da ilki 1987 yılında yapılan XVI. Otomatik Kontrol Seminer ve Sergisinde Akademik ve Endüstri Bildiri başlıkları altında toplam 37 ayrı sunum yapıldı.